Kallashi ka dy fjalë për Kryeministrin Kurti

Kallashi duket të mos jetë e kënaqur me qeverisjen e Kryeministrit Kurti.Kjo për shkak të reduktimeve të energjisë në vend, të cilat janë rikthyer së fundmi për shkak të krizës globale dhe çmimeve të larta.

Valltarja ka pasur një mesazh në rrjete sociale ku e ka etiketuar Kryeministrin.“Thojke erdhi dita e neve s’po na vjen as drita” – ka shkruar Kallashi në Instagram.

ngjashme