[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kalendari i aktiviteteve të Gjilanit për nderë të 9-vjetorit të pavarësisëOra: 10:00

Homazhe në nderim të të Reneve për Liri.

Vendi : Varrezat e Dëshmorëve dhe Lapidarët

Ora:  12:00

Koncert  Festiv për fëmijë

GËZUAR -9 Vjet SHTET- Dita e Pavarësisë së Kosovës

Vendi: Sheshi “Agim Ramadani” para Teatrit

Ora :14:00

Aktivitet Rinor- Sfidat pas Pavarësisë së Kosovës

Vendi: Salla e Kuvendit

Ora : 15:30

Aktivitet sportiv në futboll – përballen zyrtarët e Komunës dhe artistët

Vendi: Palestra e Qytetit

Ora: 18.00 – Shfaqje Teatrale “Lusi në qiell” nga Teatri Dodona -Prishtinë

Vendi: Teatri i Qytetit

Ora :  20:00

Gala Koncert – Muzikë popullore, Rock

Vendi : Sheshi “Agim Ramadani”, platoja para Teatrit ​