[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Jepet alarmi për të evituar udhëtimin në Rrugën e KombitAutoriteti Rrugor Shqiptar i bën thirrje drejtuesve të automjeteve të evitojnë udhëtimin në Rrugën e Kombit.

Ka rreshje të dendura dëborë qarkullimi është vështirësuar si pasojë e akullit dhe borës.

Pjesa më vështire sidomos pas tunelit të Thirres. Kontraktorët janë duke punuar për te kthyer normalitetin. Te bëhet kujdes dhe të përdoren zinxhirët.

Të evitohet sa më shumë përdorimi i këtij aksi gjatë orëve të natës. Drejtuesit e mjeteve të përdorin zinxhirët” njofton ARRSH.