Jennifer Lopez dhe Ben Affleck mund të divorcohen vetëm një muaj pas martesës?

Jennifer Lopez dhe Ben Affleck kanë bërë një nga dasmat më të përfolura të vitit, në mos më të përfolurat. Festa e tyre e madhe në Georgia pati një mbulim të jashtëzakonshëm mediatik dhe muaji i tyre i mjaltit në Paris ishte gjithashtu biseda kryesore, por historia e përsosur e dashurisë mund të mos dukej … Vazhdoni me leximin e Jennifer Lopez dhe Ben Affleck mund të divorcohen vetëm një muaj pas martesës?