[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ja se çka kanë biseduar Ivanov dhe ZhbogarPresidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov sot realizoi takim me ambasadorin, Smauel Zhbogar, shef i delegacionit të Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë.

“Në takim u bisedua për gjendjen aktuale politike në vend”, kumtoi Kabineti i presidentit.

Ambasadori Zhbogar, siq qëndron, i ka transmetuar qëndrimet e BE-së lidhur me këtë çështje.

Presidenti Ivanov i theksoi ambasadorit Zhbogar se pas marrjes së njoftimit zyrtar nga ana e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë se nuk është parashtruar program dhe propozim për përbërje të Qeverisë së re, do të fillojë konsultimet me institucionet kompetente dhe partitë politike.