[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ja sa të bukur e ka vajzën Xhevahire Izmaku (Foto)Xhevahire Izmaku, është deputete e PDK-së, partisë më të madhe në vend.

Ajo vie nga qyteti i Vushtrrisë. Izmaku, ka një vajzë elegante dhe simpatike e cila quhet Delvina.

Të dya këto sëbashku sonte kanë postuar një foto në rrjetin social Facebook.

Ndonse kanë disa vjet diferencë në moshë, Xhevahirja dhe Delvina duken të njejta dhe këtë e bën stili dhe eleganca që ato kanë/NewBorn/

xhev