[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ja në cilat profesione nodhin më shpesh tradhtitë seksuale



Bankierët dhe të gjithë ata që punojnë në fushën e financave janë më të prirur që të tradhtojnë.

Kështu thuhet në një studim të zgjeruar.

 

 

 

Në vend të dytë vijnë pilotët dhe stjuardesat, ndjekur nga mjekët dhe infermierët.

 

Sondazhi zbulon se dy të tretat e femrave e kryejnë tradhtinë në punë.

 

Por 85 përqind e tyre thonë se nuk rekomandojnë që të shkoni me kolegun.

 

Kjo për shkak se lidhja përfundon keq dhe ju sërish do punoni me atë njeri.

 

Studimi me mbi 5.600 femra që kanë tradhtuar është kryer nga faqja e njohur e lidhjeve, Victoria Milan.

 

 

 

Dhjetë sektorët që tradhtojnë më shumë

 

-Financat (bankierët, analistët, etj)

 

-Aviacioni (pilotët, stjuardesat, etj.)

 

-Shëndetësia (mjekët, infermierët, mamitë, etj.)

 

-Biznesi (drejtorët e kompanive, menaxherët, sekretaret)

 

-Sport (atletët, instrukturët, agjentët)

 

-Art (muzikantët, modelët, aktorët, fotografët)

 

-Industria e jetës së natës (DJ, balerina, kamarierë)

 

-Komunikimi (gazetarët, marrëdhëniet me publikun)

 

-Drejtësia (avokatët, sekretare, prokurorët, gjyqtarët)

 

-Të tjerë sektorë