Ja kush janë vipat që përdorin avionë privat

Sipas raportit, këngëtarja Taylor Swift përdor avionët privatë më shumë se çdo personazh tjetër i famshëm në planet, zbulon një studim i ri.

Këtu është lista e personazheve të famshëm me përdorimin më të madh të avionëve privatë për këtë vit.

1. Taylor Swift- Taylor Swift përdor avionë privatë më shumë se çdo personazh tjetër i famshëm në planet, zbulon një studim i ri.

2- Floyd Mayweather- Emetimet e CO2 të fluturimit këtë vit: 7,076.8 ton Boksieri Floyd Mayweather merr medaljen e argjendtë, duke emetuar 7076.8 ton CO2 nga avioni i tij privat vetëm këtë vit.

3. Jay-Z- Emetimet e CO2 të fluturimit këtë vit: 6,981.3 ton Gjysma tjetër e Beyonce zë vendin e tretë në këtë listë. Jay-Z ka kryer 136 fluturime këtë vit dhe ka kaluar gati dy javë në ajër.

4. A-Rod- Emetimet e CO2 të fluturimit këtë vit: 5,342.7 ton Ish-basketbollisti ka kryer 106 fluturime me avion privat këtë vit.

5. Blake Shelton- Emetimet e CO2 të fluturimit këtë vit:4,495 ton Blake Shelton është një këngëtar amerikan i muzikës country i martuar me Gwen Stefani.

6. Steven Spielberg- Emetimet e CO2 të fluturimit këtë vit:4,465 ton Shkelësi i radhës është regjisori i famshëm, i cili ka lëshuar 4465 tonë CO2 në 61 fluturime.

7. Kim Kardashian- Emetimet e CO2 të fluturimit këtë vit: 4,268.5 ton Nuk është çudi që një Kardashian shfaqet në këtë listë.

etëm në vitin 2022, avioni i Kim-it emetoi 4268.5 ton emetime karboni në 57 fluturime, që është 609.8 herë më shumë se një person mesatar që lëshon në një vit.

8. Mark Wahlberg- Emetimet e CO2 të fluturimit këtë vit: 3,772.85 ton I teti në listë është aktori amerikan Mark Wahlberg, i cili ka emetuar 3772 ton karbon këtë vit në 101 fluturime./Botapress.info/

ngjashme