[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ja disa nga truqet që na lehtësojnë jetën (VIDEO)Ju paraqesim disa nga idetë gjeniale që do të lehtësojnë jetën tuaj.

Për shembull, a e keni ditur se duke vënë tre sfungjerë për larjen e enëve, në pjesën e frigoriferit në cilën të ruani frutat dhe perimet, është gjëja më e mirë që mund të bëni?

Në këtë mënyrë, lagështia e tepërt do të absorbohet përmes sfungjerit, ndërsa frutat dhe perimet nuk do të prishen shpejt dhe nuk do t’ju duhet që t’i hidhni.

Sfungjerët e njëjtë mund të përdoren për 15 ditë, e pas kësaj kohe do të ishte e dëshirueshme që të vendosni të rinj.

Shikoni videon e plotë me truqet që do t’ua lehtësojnë jetën.