[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ja çka shkruajnë gazetat britanike për Kosovën, Rita Orën, Dua Lipën, Era Istrefin (Video)Dy gazetat më prestigjioze amerikane, Th Times dhe The Sunday times ka performuar përmes një video projekti rrugëtimin e Kosovës drejt pavarëisë dhe kanë përmendur tre yje të estradës botërore që kanë lindur në Kosovë dhe që kanë bërë emër në arenën ndërkombëtare.

Këto dy mediume pasi kanë shfaqur hartën e Kosovës në Ballkan, numrin e popullatës, pak etnologji, kanë përmendur Kosovën si vendlindje të tre yjeve tashmë të njohura Rita Orës, Dua Lipën djhe Era Istrefin

Ndiqeni këtë video