[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ja çfarë mendojnë meshkujt pas herës së parë që shohin gjoksin tuaj pa reçipetaArmë, thesare, pasuri, objekte magjike, gjokset kanë qënë dhe janë tundimi i çdo mashkulli. Edhe pse të mbuluara, ato kanë një efekt të pashpjegueshëm tek meshkujt. Por për të kuptuar çfarë ndodh në mendjen e tyre kur ato zbulohen, disa meshkuj kanë ndarë mendimet e tyre në Reddit.

Komentet varjojnë nga “Oh po, po ndodh vërtet!” në “Sa ëmbëëëël” dhe “Oh Zot! Ajo po më le t’i shoh vërtet”. Shumë prej tyre brohorasin në mendje, të tjerë nuk e përballojnë dot dhe thjesht shijojnë pamjen me një shprehje fytyre sikur kanë parë një tjetër mrekulli të botës.

Disa prej tyre madje kanë shprehur opinionet për iluzionin që krijojnë reçipetat. “Reçipetat e bëjnë gjoksin të duket i njëtrajtshëm. Pa to gjoksi ka gjithë format dhe masat e ndryshme si dhe thithkat kanë ngjyra dhe përmasa nga më të ndryshmet. Gjithashtu ndodh shpesh dhe është mëse normale që të mos jenë simetrike. Por le të tregohemi të sinqertë këtu, të gjitha këto nuk na shkojnë në mendje herën e parë, derisa të mësohemi t’i kemi parë disa herë, pasi të jenë qetësuar hormonet.”