Ja çfarë lidhje keni nëse shkëmbeni mesazhe, video dhe fotografi seksi me partnerin

Ndër përfitimet e të jetuarit në epokën digjitale është se dy njerëz mund “ta bëjnë atë” kurdo, përmes celularëve apo internetit Mesazhet seksi, apo në anglisht që njihet si “sexting” përfshijnë edhe dërgimin e videove dhe fotografive seksi. Këtë gjë e aplikojnë shumë çifte, por hulumtuesit Rob Weisskirch, Michelle Drouin dhe Rakel Delevi kanë vendosur … Vazhdoni me leximin e Ja çfarë lidhje keni nëse shkëmbeni mesazhe, video dhe fotografi seksi me partnerin