[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ja agjenda e manifestimit të Ditës së Pavarësisë e Komunës së ObiliqitFtesë
Të nderuar qytetarë të Komunës së Obiliqit , ftoheni të merrni pjese në manifestimin për nderë të festës së Pavarësisë sipas agjendës së poshtë shënuar .

AGJENDA
16 shkurt 2017 ( e enjte)
• 10:00 –” Dera e Hapur për të gjithë”-Takim me Kryetarin e Komunës z.Xhafer Gashi në Sallën e Kuvendit Komunal
• 11:50 – Homazhe para Pllakës Përkujtimore në qender të Obiliqit
• 12:00 –13:00 AKADEMI SOLEMNE – në SH.M.U ” Dr. Ibrahim Rugova “- Obiliq
– Himni-Kori i nxënësëve Gjimnazi ”17 Shkurti”
– Fjalë përshëndetëse e Kryetarit të Komunës z.Xhafer Gashi
– Fjalë përshëndetëse nga përfaqësuesi i SHDL
– Fjalë përshëndetëse nga drejtori i Gjimanazit ”17 Shkurti”
-Ndarja e mirënjohjeve për nxënësit e dalluar nga Gjimnazi
– Shfaqje teatrale e përgatitur nga nxënësit e Gjimnazit ”17 Shkurti”
– Monolog i deklamuar nga nxënësit e Gjimnazit
– Këngë korale
– Dokumentar ”Historiku i Shkollës”-Gjimnazit ” 17 Shkurti”
– Dokumentar i përgatitur nga nxënësit e Gjimnazit
– Çaste poetike
– Pikë muzikore
• Aktivitete Sportive në Palestrën ”Adem Jashari”-Obiliq
17 shkurt 2017 nga ora 10:00 deri 16:00 (e premte)
– Turne në basketboll ( grupmoshat deri ne 14 vjeç) mes tetë klubeve të basketbollit nga Kosova dhe Maqedonia.
Gëzuar