[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ivanka Trump dhe inaugurimi i babait të saj President i SHBA-veIvanka Trump, vajza e parë e presidentit të SHBA-së ka festuar dhe mirëpritur me shumë emocion inaugurimin e babait të saj Donald Trump ceremoni kjo e cila u mbajt vetëm një ditë më parë në Washington.

Por ajo së fundi për të dëshmuar gjithë lumturinë e saj për një reformim të tillë, ndau një fotografi të ëmbël të familjes së saj që gjendeshin në rrugën e tyre të paradës së inaugurimit, njofton Klan Kosova.

3c55d1a900000578-4141732-image-m-36_1484946902703

35 vjeçarja u pa e buzëqeshur nën shoqërinë e burrit të saj Jared Kushner dhe dy fëmijëve të saj të mëdhenj Arabella dhe Jozef të cilët ishin të ulur në një limuzinë luksoze.

Por fotografitë e mëposhtme tregojnë më së miri momente të mrekullueshme të Ivankas bashkë me familjen e saj të gjerë teksa i gëzoheshin inaugurimit të babait të tyre Donald Trump për President të SHBA-së.

3c5633f200000578-4141732-image-a-82_1484950868587

3c56431f00000578-4141732-image-a-76_1484950603947

3c548f9100000578-0-president_donald_trump_took_the_oath_of_office_from_u_s_supreme_-a-17_1484945848247

3c548e1c00000578-0-ivanka_trump_and_her_half_sister_tiffany_both_wore_suffragette_w-a-3_1484945847769

3c56649700000578-4141732-image-a-89_1484951855247

3c56649700000578-4141732-image-m-95_1484953018217

3c56634d00000578-4141732-image-a-88_1484951830758

3c56616a00000578-4141732-image-m-85_1484951617845

3c56600e00000578-4141732-image-a-82_1484951511858

3c56299900000578-4141732-her_husband_jared_had_been_holding_theo_but_passed_him_off_to_mo-a-80_1484951457274

3c5629b900000578-4141732-her_husband_jared_had_been_holding_theo_but_passed_him_off_to_mo-a-77_1484951457264

3c565dd200000578-4141732-the_family_then_watched_the_rest_of_the_parade_from_the_main_vie-m-75_1484951359691

3c5629b900000578-4141732-image-m-65_1484949652393

3c56939700000578-4141732-image-m-107_1484954687327

3c56298d00000578-4141732-image-a-67_1484949760063

3c56298900000578-4141732-image-m-66_1484949753893

3c56298100000578-4141732-image-m-64_1484949602975

3c54d57600000578-4141732-image-m-39_1484946928147

3c54e66300000578-4141732-image-m-41_1484947590680

3c566f7200000578-4141732-image-m-92_1484952524057

3c56711900000578-4141732-image-a-90_1484952467581

3c56632a00000578-4141732-image-m-87_1484951809476