Ish-kryeinspektori: Me plot bindje e them që çmimi i vajit do të bëhet 5 euro për litër

Ish-kryeinspektori në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, Lulzim Syla, ka folur për situatën e ngritjes së çmimeve në tregun kosovar, duke thënë se Qeveria është vonuar shumë në marrjen e veprimeve për të ndaluar rritjen. Syla tha se zgjidhja më e mirë për zgjidhjen e situatës është krijimi një task-force “Të krijohet një task-forcë për … Vazhdoni me leximin e Ish-kryeinspektori: Me plot bindje e them që çmimi i vajit do të bëhet 5 euro për litër