Ish-inspektori i Përgjithshëm i AKI-së për situatën në veri: Qetësi para stuhisë

Ish-inspektori i Përgjithshëm në Agjencinë e Inteligjencës së Kosovës, Shkelzen Sopjani, tha se nuk beson si zgjidhje barrikadimin e qeverisë  Kosovës sa i përket  veriut dhe do të ketë pasoja e janë të pritshme nëse vazhdohet me këtë qëndrim. Ish-inspektori i Përgjithshëm në Agjencinë e Inteligjencës së Kosovës, Shkelzen Sopjani, teksa ka folur për “qetësinë” … Vazhdoni me leximin e Ish-inspektori i Përgjithshëm i AKI-së për situatën në veri: Qetësi para stuhisë