Identifikohet i dyshuari që dhunoi dhe la shtatzënë të miturën në Gjilan, ndodhet jashtë vendit

Gazeta dje ka raportuar për një rast tronditës të dhunimit në Gjilan, ku viktimë është një vajzë e mitur. Si pasojë e marrëdhënies seksuale që ka kryer me një person të rritur, e mitura ka ngelur shtatzënë dhe është dërguar në spital për ndihmë mjekësore. Burimet e Gazetës brenda Prokurorisë kanë bërë me dije se … Vazhdoni me leximin e Identifikohet i dyshuari që dhunoi dhe la shtatzënë të miturën në Gjilan, ndodhet jashtë vendit