[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

I pret kokën gruas dhe ia dorëzon atë policisë (Pamje të rënda)Një fermer i preu kokën gruas së tij me një shpatë, pasi e kapi duke e tradhtuar në një nga fushat e tij në Indi.

Ai më pas mori kokën e prerë dhe shkoi në stacionin e policisë për t’u dorëzuar. Narayan Singh, 38 vjeç nuk u përmbajt kur pa gruan në intimitet me një burrë që ajo e kishte tradhëtuar më parë.

Ai eci 7 km deri në stacionin e policisë dhe u tha punonjësve: “Unë e kisha paralajmëruar dy herë më parë, por ajo nuk ndryshoi nga sjellja”.