“I duam trupat amerikane këtu përgjithmonë” shteti europian që po e “kopjon” Kosovën

Kosova e cila gëzon një marrëdhënie speciale me superfuqinë botërore, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, pavarësisht se ka trupa amerikane në vend në kuadër të KFOR’it në bazën amerikane Bondsteel, e ka drejtuar edhe një kërkesë në Washington. Kosovarët dhe lidershipi i tyre duan që në Kosovë të ketë edhe një bazë të përhershme të … Vazhdoni me leximin e “I duam trupat amerikane këtu përgjithmonë” shteti europian që po e “kopjon” Kosovën