[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Hysni Gashi: Kosova nënë kthetrat e shërbimeve anti-shqiptareKosova më numer të vogel të banorëve më 1 771 604,dhe me teritor po ashtu të vogel më 10,900 km². Por më sherbimë shumë të mdha në raport më rajonin më mbi 75 sherbimë të huja që operojnë në vendin tonë dhe veprojn kundër Kosovës dhe qytetarëve të saj.

Më ç’rast institucionet e shtetit tona duhet sa më shumë të ngrehin shqetsim dhe të veprojn në përndjekjen dhe lokalizimin e këtyre sherbimeve të dëmshme për vendin dhe shoqerin tonë.