[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Hoxhë Shefqeti: Ma mirë me vdek vajza jote, sesa me u martuar me krishter (Video)Një prind musliman pyeti hoxhë Shefqet Krasniqin, se çka duhet të bëjë ai, pasi që vajza e tij është e martuar për një të krishter. Por përgjigjie e hoxhës në drejtim të pyetësit, ka qenë e papritur dhe shumë e rëndë.

Hoxhë Shefqeti, ka thënë se më mirë është që ti vdes vajza, se sa të mbetet e martuar me një krishter.

SHIKO VIDEON