[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Hoti tregon se kur do të ketë rritje të pagave në sektorin publik (Video)Botapress, 14 Shkurt

Miministri i Financave, Avdullah Hoti, ka folur për pagat e punëtorëve të sektorit publik.

Ai ka folur për buxhetin e vendit gjatë periudhës kur ai udhëheq dhe rritjet, që sipas tij, ka pasur në ekonominë e vendit.

Ministri Hoti ka treguar për rritjen e pagave të sektorit publik, duke treguar se kur do të rriten dhe kur do të rriten.

Ai ka shpjeguar për mënyrën, që sipas tij, ka përdorur Qeveria e ish-kryeministrit, Hashim Thaçi, për rritjen e vazhdueshme të sektorit publik.