Hoti kritikon Kurtin: S’ka nisur asnjë projekt, janë shpenzuar vetëm 79 milionë euro

Mungesa e investimeve kapitale, lënia pa nevojë e më shumë se 200 milionë eurove në llogarinë bankare të Qeverisë, janë disa nga kritikat që i përmend ish-kryeministri Avdullah Hoti për Qeverinë e Kosovës, udhëhequr nga Albin Kurti. Hoti ka deklaruar se rënia e drastike e investimeve kapitale ka dëmtuar rëndë ekonominë vendëse, dhe si e … Vazhdoni me leximin e Hoti kritikon Kurtin: S’ka nisur asnjë projekt, janë shpenzuar vetëm 79 milionë euro