[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

HOROSKOPI: Shëndeti, paraja, puna e dashuria – Ja çfarë parashikojë yjet për muajin ShkurtLexoni se si do të funksionoj jeta juaj në dashuri dhe biznes, a do t’ju shërbejë shëndeti mirë, dhe se si yjet e vlerësojnë cilësinë e jetës për shenjën tuaj të horoskopit në muajin shkurt.

DASHI

Puna: Në planin e biznesit gjithçka po kthehet në rrjedhat e zakonshme. Pas janarit të furishëm, vazhdon periudha me më pak tension dhe aktivitete. Tani me arësye mund ta ngadalësoni tempon dhe t’i mblidhni rezultatet e angazhimit në periudhën e kaluar. Familja juaj dhe miqtë gjithashtu do të janë të kënaqur me arritjet tuaja në biznes dhe me plot mirëkuptim dhe mbështetje për planet tuaja të ardhshëm. Kur bëhet fjalë për para, shumë mirë arsyetoni dhe shanset janë të vogla që në shkurt dikush të ju mashtrojë apo të paguani më shumë diçka që nuk vlenë.

Dashuria: Shkurti ju sjell kënaqësi të shpeshta seksuale dhe dëshirë dhe aktivitete të shtuara seksuale. Partneri do të gëzohet shumë me këtë pasion të rinuar dhe energjinë e freskët. Kjo, e kthen energjinë e lidhjes. Për Deshët e lirë do t’i ofrohen shumë raste për njohjen e partnerëve potencial. Mos ngurroni shumë, e dini mirë sa mundet libido të ju turbullojë mendjen dhe mos e teproni. Nga 17 shkurti shanset janë më të mëdha që të njoftoni dikë online.

Shëndeti: Gjendja e përgjithshme shëndetësore po ju përmirësohet dhe po ju kthehet energjia. Kushtoni pak më shumë kujdes kyçeve dhe gjunjve. Kjo është periudhë e mirë për fillimin e detoksikimit apo dietës sepse ndryshimi i regjimit të të ushqyerit do të ketë efekt të dyfishtë.

DEMI

Puna: Akoma vazhdon periudha e mbledhjes së sukseseve në biznes dhe vetëbesimit të shtuar. Keni ndjenjë se mund t’i realizoni të gjitha që i mendoni dhe ju duket se jeni një hap para të gjithëve. Jeni i admiruar te eprorët. Në periudhën prej një deri më pesë shkurt shmangni udhëtimet e panevojshme. Për studentët kjo do të jetë periudhë e vështirë, do të kenë vështirësi në përgatitjen dhe marrjen e provimeve dhe kjo mund të krijojë pasoja afatgjata në arsimim dhe karierë. Demave të punësuar profesioni, këtë muaj do t’i sjellë më shumë para në krahasim me muajin e kaluar.

Dashuria: Mes pesë dhe tetë shkurtit paraqitet rast i papritur për romancë apo miqësi. Po tërhiqni njerëz të shpirtit në jetën tuaj. Kompatibiliteti shpirtërorë do të jetë po aq i vlefshëm sa dhe ai fizik. Kjo është periudhë e mirë për rritjen e shpirtit familjarë dhe përafrimit me familjen.

Shëndeti: Që nga fundi i janarit e deri më 19 shkurt do të jeni të ndjeshëm, ashtuqë bëni pak kujdes. Ky është problem afatshkurtë dhe muajt e ardhshëm do të ju përmirësohet gjendja shëndetësore. Kujdesuni të fleni dhe pushoni mjaftueshëm. Mund të ndodhë ndonjë problem i vjetër të ju shfaqet përsëri për shkak të ndjeshmërisë së shtuar, por mos u shqetësoni shumë për këtë.

BINJAKËT

Puna: Kariera po përparon, por nga 19 shkurti ju pret vërtetë punë e vështirë. Kujdes mos e teproni dhe të shkoni jashtë kufijve të mundësive tuaja. Ju pret periudhë në të cilën suksesi i biznesit do ta arrijë kulminacionin për vitin 2017. Gjysma e dytë e shkurtit dhe gjysma e parë e marsit janë vendimtare. Jeni të përqëndruar në karierë edhe atë me të drejtë. Rast shumë i volitshëm do të paraqitet më 27 dhe 28 shkurt. Do t’i mahnitni eprorët tuaj me aftësitë diplomatike, por edhe me ide. Nëse keni punë me shtetin apo organet shtetërore, këto data janë sikur të krijuara për përfundimin e punës. Megjithatë shmangni rreziqet.

Dashuria: Kjo do të jetë periudhë aktive në krahasim me muajin e kaluar, kur bëhet fjalë për dashurinë. Veçanërisht ditë të lumtura janë nga pesë deri më 11 shkurt. Binjakët e lirë i presin raste të shumëta romantike në të cilët miqtë dhe familja do të luajnë rol të caktuar. Megjithatë nuk ka nevojë të nxitoni, as ta teproni. Momenti i duhur po ju pret.

Shëndeti: Gjendja shëndetësore po ju përmirësohet dukshëm. Po ju kthehet forca dhe energjia. Kjo është periudhë e mirë për Binjakët të cilët dëshirojnë të eliminojnë kilogramët e tepërt, veçanërisht deri më 14 shkurt. Pas 19 shkurtit do të duhej përsëri të kujdeseni për shëndetin dhe të pushoni më shumë.

GAFORRJA

Puna: Do të fokusoheni më shumë për të tjerët se për veten. Kështu do të jetë deri më 19 shkurt. Atëherë mund të shpresoni në thirrje nga jashtë, madje edhe udhëtim në ndonjë shtet tjetër. Shpresoni para nga një burim i pazakontë. Dikush do të ju kthejë borxhin të cilin e keni harruar që moti apo do të ju vijë ndonjë pagë e mbetur prapa. Kjo është periudhë e volitshme nëse merreni me tatime apo patundshmëri. Kjo është koha e fundit për kthimin e borxheve dhe huave. Nëse mendoni të merrni kredi apo para hua, mendoni me maturi.

Dashuria: Partnerit po i ecë mirë biznesi, ashtuqë mund të keni nxitje finansiare edhe nga ana e tij. Kjo është koha për fokusim ndaj karierës. Shtëpia dhe familja janë shumë të rëndësishme, si gjithmonë, por tani do të jeni më i dobishëm me sukseset tuaja të biznesit. Nëse keni fëmijë, ata do të bëhen shtytësit më të mirë. Gaforret e lira do të kanë tendencë të ngarrkohen me punë, ashtuqë në kohën e lirë më shumë dëshirojnë të pushojnë se sa të dalin. Mundësia e vetme për të njohur dikë është interneti.

Shëndeti: Gjendja shëndetësore po ju përmirësohet, kurse më së miri do të ndjeheni kur do të kalojë 19 shkurti. Do të keni më shumë energji, e me këtë do të ju hapen edhe mundësi të reja. Megjithatë ky vit do të reflektojë me shtim të ndjeshmërisë së organizmit ashtuqë në asnjë moment nuk duhet ta shmangni kujdesin ndaj shëndetit tuaj. Mos i’u ekspozoni shumë stresit dhe pushoni mjaftueshëm.

LUANI

Puna: Shkurti është muaji i “kthimit tuaj në lojë”. Po vjen koha e realizimit të planeve tuaja të biznesit të filluara gjatë muajve të kaluar apo fillimin e projekteve të reja. Kjo është koha e vërtetë të bëni diçka të re dhe ndryshe. Periudha më e volitshme për inovacione është nga 8 deri më 19 shkurt. Bëhuni të kujdesshëm me investimet. Fati do të ju ndjekë, por vetëm nëse e ndjekni intuitën tuaj e cila këtë muaj do të jetë veçanërisht e fortë. Kjo është koha e vërtetë të filloni të kurseni sepse mundësitë janë të volitshme, kurse ju jeni të disponuar të investoni për ardhmërinë tuaj dhe të bëni plane afatgjata.

Dashuria: Vazhdoni të shqetësoheni për të afërmit tuaj, më shumë se për veten. Edhe pse gjatë kohë nuk e vendosni veten në rradhë të parë, nuk ju mungon dashuria sepse rrethi e vlerëson atë që ju e bëni për ata. Partneri arrijnë ta çmojë përkushtimin jovetiak dhe ju mbushë me dashuri. Luanët e lirë do të njohin njerëz të pasur dhe me ndikim sepse do të rrezatojnë me jo egoizëm dhe energji të mirë. Ditët me aktivitet më të madh seksual janë 27 dhe 28 shkurti, shfrytëzoni.

Shëndeti: Vazhdoni ta bëni atë që keni filluar në lidhje me shëndetin tuaj. Kështu do ta mbani gjendjen e mirë të shëndetit tuaj. Konsumoni shumë lëngje, vitamina dhe ushqime natyrale, por paralelisht kujdesuni edhe për qetësinë psiqike. Nëse planifikoni dietë apo ndryshim të të ushqyerit, periudha e pas 19 shkurtit është ideale për këtë. Ndryshimet e vogla në zakonet do të kenë fuqi të madhe të ndjeheni si i rilindur.

VIRGJËRESHA

Puna: Muaji para jush do të jetë veçanërisht i mirë për fillim të projekteve të reja, themelimin e kompanive, fillimin e një biznesi të ri, nënshkrimin e marrëveshjeve apo finansimin e produkteve të reja. Do të përparoni shpejt drejtë qëllimit tuaj, dhe kjo veçanërisht do të theksohet nga 8 deri më 22 shkurt. Atëherë do të mendoni se suksesi erdhi brënda natës. Nëse kërkoni punë, kjo do të jetë periudha me plot mundësi për punësim. Gjithashtu është periudhë e mirë të punësoni dikë nëse keni kompaninë tuaj apo nëse punoni në zgjërimin e biznesit. Sa i përket financave, këtë muaj nuk do të ketë ndryshime të dukshme, por edhe ju nuk do të keni interesim të madh për investim. Do të jeni të preokupuar me plane dhe ide. Për këtë paratë deri më 17 shkurt kryesisht do të vijnë nga burime tjera.

Dashuria: Njihni njerëz shpirtërorë dhe kreativ. Do të jeni në shoqëri të artistëve dhe intelektualëve. Shoqëri ndryshe nuk do të ju interesojë. Sa do që të jeni estet në shpirt dhe e keni të rëndësishme pamjen fizike, ky muaj më së shumti do të ju nxitë kompabilitetin shpirtërorë dhe magnetizmin fizik. Takimi i dashurisë ju pret në ndonjë ngjarje publike, me dikë me karakter humanitar. Mund të zhvilloni ndjenja romantike ndaj personit që e konsideroni si mësues shpirtërorë apo personin që e admironi.

Shëndeti: Kujdesuni për duart, kyçet, qafën dhe vithet, veçanërisht pas 14 shkurtit. Do t’i nënshtroheni stresit dhe shpejt do të lodheni, veçanërisht në prani të fëmijëve.

PESHORJA

Puna: Kjo është koha e vërtetë të filloni ndonjë projekt të ri apo të hyni në aventurë të re të biznesit, shkurti për ju do të jetë muaji shumë i lumtur. Ky është gjithashtu momenti i vërtetë të kënaqeni me jetën tuaj dhe t’i përkushtoheni kreativitetit. Puna juaj kërkon kreativitet, dhe kjo po ju shkon për dore. Bashkimi i biznesit me kënaqësinë vërtetë do të ju përmbushë dhe shtojë energjinë. Nëse kërkoni punë, periudha më e përshtatshme do të jetë pas 19 shkurtit, kurse ditët më të volitshme do të janë mes 5 dhe 11 shkurt.

Dashuria: Edhe pse, zakonisht jeni të disponuar romantikisht, këtë muaj do të dominojë ana e juaj praktike e personalitetit. Për këtë do të ju tërheqin njerëz të pasur, me ndikim. Nga ana juaj, ju dashurinë do ta prezantoni në mënyrë materiale, do ta pushtoni personin e dashur me dhurata. Ashtu siç do ta shfaqni dashurinë tuaj, ashtu edhe do të prisni të ju kthehet. Peshoret e lira kontaktet romantike do t’i realizojnë kryesisht përmes biznesit, veçanërisht aspektit finansiarë. Do të kaloni shumë kohë në shoqëri me njerëz të botës së biznesit, kurse është e mundur të hyni në marrëdhënie biznesi me disa miq të vjetër.

Shëndeti: Muajin e kaluar shëndeti gradualisht i’u përmirësua dhe tani ndjeheni mirë. Keni mjaft energji për qëllimet tuaja. Fundi i muajit do të ju sjellë edhe qetësi shpirtërore.

AKREPI

Puna: Është koha ta zbatoni në vepër idenë e biznesit të cilën gjatë kohë e keni në kokë. Kjo është periudhë e volitshme për ata që po përgatiten të plasojnë në publik ndonjë produkt të ri. Periudha më e mirë për biznes këtë muaj (madje edhe për tërë vitin) do të jetë prej 8 deri 22 shkurt. Bëni pak më shumë kujdes për të tjerët dhe dëshirat e tyre sepse rezultatet më të mira do t’i arrini me punë kolektive. Kohë pas kohe do ta keni të vështirë ta balanconi nevojën që të punoni të pavarur dhe impulsiv, me rrethanat të cilat ju imponojnë që suksesin ta arrini me marrëveshje.

Dashuria: dashuria këtë muaj është shumë më afër shtëpisë, ndoshta në fqinjësi, së paku sa i përket gjysmës së parë të muajit. Mes 9 dhe 11 shkurt ju pret një takim shumë i këndshëm. Megjithatë dukeni i ftohtë. Edhe pse sipas natyrës nuk jeni person i ftohtë, të tjerët kështu do të ju përjetojnë, ashtuqë mund t’i refuzoni disa raste potencialisht serioze. Për këtë është me rëndësi të kushtoni pak vëmendje dhe ta bartni ngrohtësinë dhe dashurinë tuaj te të tjerët. Pas 17 shkurtit dashuria ju afrohet edhe më shumë drejt shtëpisë. Nga daljet në takim më tepër ju përshtatet mbrëmja romantike e organizuar në shtëpi.

Shëndeti: Nëse keni menduar për psikoterapi, ky është momenti i vërtetë për këtë. Shkurti do të jetë muaji për zgjidhjen e disa traumave të vjetra psiqike dhe fillimin e një kapitulli të ri të jetës. Është moment i posaçëm t’i pranoni disa gabime të vjetra dhe të tentoni t’i përmirësoni. Për ta bërë këtë duhet të veproni me maturi, të lirë nga dhimbja apo brejtja e ndërgjegjës. Vetëm kështu e kaluara humb fuqinë që ka mbi ju dhe ju frenon.

SHIGJETARI

Puna: Fillimi i vitit ju sjelli fuqi dhe pavarësi në fushën e biznesit, por në fushën e dashurisë në masë të njejtë i’u është cunguar. Këtë muaj do të keni mudësinë që fatin tuaj personal ta merrni në duart tuaja dhe ta merrni vetë përgjegjësinë për rrethanat. Mbështetje, miratim dhe ndihmë nga të tjerët aspak nuk ju duhet. Ndoshta do të dukeni pak vetiak, por nëse shikohet më gjërësisht, me gëzimin tuaj do të kontribuoni edhe në gëzimin e njerëzve të tjerë rreth jush. Për këtë mos lejoni që mendimi i dikujt të ju nënshtrojë dhe të devijoni nga rruga që e keni ndërtuar. Shkurti gjithashtu do të jetë i mirë edhe për fillimin e ndonjë biznesi apo projekt biznesi.

Dashuria: Në fushën emocionale punët po përmirësohen. Veçanërisht periudhë e volitshme ju pret mes 7 dhe 14 shkurt kur është e mundshme një përvojë e çiltër dhe freskuese romantike, sigurisht e lidhur me biznesin. Në gjysmën e parë të muajit do të ju tërheqin fuqia dhe pasuria, kurse në gjysmën tjetër të shkurtit interesi do të orientohet drejtë intelektit. Do të ju tërheqin njerëz me aftësi mendore të jashtëzakonshme. Do të dëshironi punë jokonvencionale dhe shprehje të ndjenjave në mënyrë krejtësisht të pazakontë.

Shëndeti: Shëndeti do të jetë i mirë, por në pjesën e tretë të shkurtit do të ju nevojitet pak më shumë pushim. Mos u lodhni shumë dhe mos shkoni jashtë kufijve të mundësive tuaja, përpiquni më shumë të organizoheni. Janë të mundshme probleme me dhëmbët.

BRICJAPI

Puna: Bricjapëve ambicioz ky muaj do t’i sjellë një lëvizje të interesave nga kariera drejtë shtëpisë dhe familjes. Shfrytëzoni këtë përvojë të pazakontë për forcimin e lidhjeve familjare. Jeta familjare stabile do të kontribuojë në realizimin e biznesit. Paratë i keni mjaft të rëndësishme dhe sukseset e biznesit po i krahasoni me fitimet. Nga ky këndvështrim, karierën do ta keni shumë të suksesshme. Fokusohuni në ato aspekte të karierës që i keni harruar. Nuk matet çdo sukses në bazë të fitimit që sjell. Bricjapët e papunësuar do të kanë më shpesh oferta pune në fillim të muajit sidomos mes 5 dhe 7 shkurt. Mund të ndodhë gjatë ndonjë udhëtimi. Edhe pse kariera po ju ec një hap prapa, paratë po ju vijnë nga të gjitha anët.

Dashuria: Gjendja në fushën e dashurisë është stabile. Asgjë e veçantë nuk ndodhë. Këtë muaj nuk e keni prioritet dashurinë. Jeni të kënaqur me atë që keni dhe atë ku jeni.

Shëndeti: Shëndeti këtë muaj është i mirë. Mund të ndjeni një lodhje të vogël në gjysmën e dytë të shkurtit. Kushtoni pak vëmendje dhe kohë organizmit tuaj që të mos vie deri te rënia e imunitetit.

UJORI

Puna: Në vend, si zakonisht, ta prisni pranverën që të hyni në aksione biznesi, përse të mos filloni menjëherë? Për Ujorët të lindur mes 20 janarë dhe 8 shkurt, periudha nga 8 deri më 22 shkurt do të jetë veçanërisht e volitshme. Ky do të jetë muaji i investimeve të shtuara në fushën e karierës. Megjithatë kjo krijon situatë konfliktuoze te ju sepse kërkoni më shumë kujdes t’i përkushtoni familjes dhe nevojave tuaja personale, ashtuqë do të jeni pak i copëtuar mes planit privat dhe të biznesit. Periudha e prosperitetit vazhdon akoma. Akoma rrethanat janë në anën tuaj dhe ndodheni në kulmin e fuqisë dhe pavarsisë. Është vetëm punë kohe kur do ta shfrytëzoni këtë situatë, duke marrë parasysh se vëmendjen më shumë po ju tërheqin gjërat tjera, e jo vetë biznesi.

Dashuria: Për Ujorët e lirë në shkurt shtohen mundësitë si për takime jo të detyrueshme dhe aventura, poashtu edhe për dashuri serioze. Fillimi i muajit ju sjell dramë në planin personal dhe shmangie nga plani i jetës së dëshiruar. Ndoshta do të vie deri te ndryshime në harmoninë familjare, por do ta përballoni këtë krizë afatshkurtër nëse punoni me forca të përbashkëta për zgjidhjen e problemit.

Shëndeti: Pa ndryshime …

PESHQIT

Puna: Ju në të gjitha fushat e interesit po shkoni drejtë qëllimeve të sigurta, përveç në planin e biznesit. Në aspekt të karierës po hasni vështirësi. Kjo nuk është diçka që nuk mund të zgjidhet dhe tejkalohet, por kërkon nga ju angazhim më të madh dhe më shumë punë nga e zakonshmja. Sa i përket parave edhe këtë muaj gjendja juaj finansiare do të jetë e lidhur ngushtë me vendet e jashtme, kompani të huaja dhe klientë të vendeve tjera. Këtë muaj do të jeni sikur të grindur me teknologjinë dhe mjetet. Gjithashtu kjo do të jetë periudhë enigmatike dhe do të keni vështirësi të qëndroni me dy këmbë në tokë dhe të mos shkoni më larg realitetit ku dëshironi të realizoni rezultate.

Dashuri: Këtë muaj gjithçka do të varet nga përgatitja dhe aftësitë tuaja që të mbani balancën dhe të pranoni kompromise që ta barazoni interesin tuaj personal me interesin e partnerit tuaj. Do të ju duket sikur gjithkush po tërheq në anën e tij, ju do të dëshironi të bëhet sipas jush, kurse partneri sipas tij. Edhe pse tani ju duket sikur jeni dy botë të ndryshme, mos nxitoni të merrni vendim për të cilin do të pendoheni. Është koha të tregoni se dallimet mes jush janë problem i përkohshëm apo i përhershëm. Për fillim provoni të mos mendoni shumë për këtë, mos e shikoni partnerin tuaj si të huaj vetëm sepse idetë për momentin nuk po përputhen. Përpiquni me ndonjë kompromis dhe shikoni si do të shkojë. Për Peshqit e lirë rasti për romansë i paraqitet mes 5 dhe 11 shkurt. Ndoshta miku ka nevojë për ndihmën tuaj.

Shëndeti: Do të keni shëndet të mirë deri në fund të pjesës së tretë të muajit kur edhe do të ju duhet pak ndihmë që ta rinovoni energjinë. Përgjithësisht shkurti do të jetë muaji në të cilin do të ndjeheni mirë, gjë që do të vërehet posaçërisht në pamjen tuaj. Në bazë të lëkurës suaj mund ta vërtetoni se si gjendja shëndetësore mund të ju rinojë dhe freskojë në mënyrë më efikase se cilado kremë apo trajtim.