[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Hatim Baxhaku: Nuk jam as në garë e as në pazare për kryetar të PrizrenitDeputeti i LDK-se Hatim Baxhaku ka reaguar ndaj nje portali i cili ka realizuar nje ankete se kush do te jete kandidat per kryetar te Prizrenit nga radhet e LDK-se.

Ne nje postim te tij ne Facebook deputeti Hatim Baxhaku ka shkruar:

 

Te nderuar miq, anetaresi e LDK-se, Portali 04online paska iniciuar nje sondazh me pytjen : kush duhet te jete kandidat per kryetar te Prizrenit nga rradhet e LDK.

Per hire te korrektesise dua ta informoj opinioni e gjere se ne LDK tani per tani ka vetem biseda jo formale. Dr Haxhi Abdyli dhe Dr Hatim Baxhaku nuk jane as ne GARE dhe as ne PAZARE. Kandidatin per krytar te qytetit te Prizrenit do ta nxjerri Kryesia e LDK ne Prizren pas diskutimeve dhe debateve me te gjitha Nendeget e LDK, dhe nuk do ta zgjedhin as portalet dhe as koluaret. Nuk ka force qe munde ta perqaj Degen e LDK ne Prizren. LDK ne Prizren per fat te mire ka shume Haxhia e Hatima prej te cileve do ta zgjedh kandidatin me te mire me nje konsensus te te gjitheve. Per fat te mire ne LDK te Prizrenit nuk ka asnje anetare qe e ka kauz personale te behet krytar.Flini te qete te nderuar anetaresi , elektorat dhe qytetare te Prizrenit. Portalet kane punen e vete dhe le te vazhdojne ta bejne.LDK do ta zgjedh njeriun qe do te punoj shume dhe me pergjegjesi per qetetaret e tij, sepse ata e meritojne nje Krytar te pergjegjeshem te dijshem, te urte te kulturuar dhe zot shtepie te mire qe do te del nga nje Parti qe ka keto vlera- pra kryetari i Prizrenit do te jete nga LDK. Sinqerisht, Hatim Baxhaku