[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Haraqija – Klinakut: Lutju zotit se mos të ishte Rugova ti ishe “hopa-hopa”!Astrit Haraqija, ish bashkëpunëtor i afër i presidentit të ndjerë të Kosovës, Ibrahim Rugova, ka reaguar pas deklarata Avni Klinakut i cili tha sonte se “LDK-ja dhe Rugova e mësuan popullin të nënshtroheshin”.

“O ti Klinak lutju zotit natën e ditën se, mes mi pas pasur Rugovën ti ishe hopa hopa me xhaxhin Enver edhe me atë plakin që ka pre mjekrën e i ka vesh kulet Qosjen Rexhep”, ka shkruar Haraqija.

Duket se me këtë “hopa hopa”, Haraqija ka menduar se “do të ishte i vdekur”.