[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Haradinaj: BE-ja për vizat e ka kusht demarkacionin 

Botapress, 20 Mars – Kryeministri Ramush Haradinaj ka kujtuar se Bashkimi Evropian po kërkon ratifikimin e demarkacionit si kusht për liberalizim i vizave.

 

Haradinaj u ka kërkuar deputetëve që të mos arsyetojnë votën kundër me arsyetimin e mos luftimit të korrupsionit, pasi sipas tij, kjo është një gjë e cila veçse ka nisur.

 

“Tema e rendit dhe ligjit dhe luftës kundër korrupsionit nuk është një akt ose vendim i menjëhershëm”, tha Haradinaj.

 

Duke mos votuar demarkacionin sipas Haradinajt nuk po ndëshkohet politika, por qytetari i zakonshëm i Kosovës.

 

Ai edhe një herë ka siguruar se me kalimin e demarkacionit nuk do të humbet territor i Kosovës.