[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Hapin këmbët dhe nxjerrin vaginën sheshit. Ja VIP-et që skandalizuan me “zogun” e tyre (Foto)Këto janë fotot që VIP-at do donin ti zhduknin, të pakten jot ë jenë publike. Në këto raste, femrat ëm të fashme të botës, kanë treguar “zogun” e tyre pa dashme. Kutphet se këto pamje nuk kanë mundr ti ikin syrit të paparazzit.paris-hilton-upskirt-pussy-flashSusie-Verrico-oops-flashing-pussy-in-see-through-panties

Suzie Verrico forgets her underwear, when leaving the OK Magazine New Year Party, held at Embassy NightclubLondon, England - 16.01.08Credit: (Mandatory): Will Alexander/WENN

Suzie Verrico forgets her underwear, when leaving the OK Magazine New Year Party, held at Embassy NightclubLondon, England – 16.01.08Credit: (Mandatory): Will Alexander/WENN

Oops-Upskirt-Celebrities-Photos-Maria-Sharapova-Flashing-PussyKelly-Brook-Upskirt-Pussy-FlashAnna-Kournikova-Upskirt-celebs-Flashes-Her-Vagina-GIF