[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Haki Bunjaku:Trashja e gabimeveShteti ynë i dominuar nga kriminelët vetëm është kah i trash e përsërit gabimet.

1.ndër më të mëdhatë është vazhdimi i bisedimeve me Sërbinë në Bruksel,ku tanët vetëm nënshkruajnë vendimet që i bie Sërbia,në dëm të Kosovës.

-Këta bisedojnë e Ura ndalohet për qarkullim.Këta bisedojnë e Sërbia ngrit Murin për ta nda mirë Mitrovicën.

Këta bisedojnë e pjesa Veriore e Mitrovicës mbushet me kriminel,xhandarmeri e milici speciale.

Këta bisedojnë e Pampuri,jashtë me grafite çetnike e mbrenda me çetnikë e polici sekrete;turret për Mitrovicë.

Mollat po i ha livriqka Editë në Bruksel,kurse neve po na mbihen e thehen dhëmbët në Mitorovicë e më gjër.

Kjo është trashja e kastilshme e gabimeve,që ne të harrojmë udhëheqjen korruptive.

2.Po shtohen zërat e irridentizmit fetar: xhihadistë e islamitë ekstrem.

Që po shumëzohem mu si mizat në verë.Bie fjala,Gëzim Kelmendi,deputet në Kuvendin e Kosovës haptas është dal në mbrojtje të ekstremizmit fetar dhe në njollosje të kombit e vlerave të tij.Përse tolerohet të hyjë në Kuvend ky farë livadh deputeti,edhe kur është në luftë kundra tij?!

Po ajo femra që diferencohet nga veshja kombëtare dhe vie në Kuvend me mbulesë koke,sikur të ishte nga shkretirat arabe; përse nuk i ndalohet hyrja aty ku nuk e ka vendin?!

Unë që mirrem me publikime,kam ardh në përfundim se këta njerëz që djerësitur për ta mbrojtur fenë (jofenë): janë pa kulturë fetare e pa dinjitet njerëzor.Dëm për shoqërinë.

Në komentet e tyre janë të pacipë e shumë banalë dhe të ngufatur në injorancë,gjë të cilën vetë e dëshmojnë kur të ngjten si miza kali dhe nuk dinë të shqitën.

Për të gjitha këto devijime duhet të kujdeset shteti korruptiv dhe le ta ndërpres ecjen nëpër gabime.

Bisedimet të ndërpritën pa humbur kohë,se po na e sjellin ujkun në torishtë,kurse livriçka Editë më mirë të shikojë për nafakën e vet e mos të na i bëj punët tarllabuq.

Ani tash po shtyhet me Thaçin se cili po rren më shumë.

Edhe këtyre ekstremistëve të xhihadit duhet shteti me u ra shtag hunëve;Ojs biro,ojs!