[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Habit dëshmia e ushtarit që vallëzoi me Melanian: Ishte nervoze dhe më tha…(Video)Në ditën e inaugurimit të Doald Trump si Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Melania vallëzoi përkrah ushtarit 29-vjeçar, Jose Medina.

Ditë më vonë, Medina ka dhënë një intervistë për ‘Inside Edition’ duke treguar diçka më tepër nga sa u pa në atë vallëzim.

“Ishte dicka e mrekullueshme. Dukej paksa nervoze. Nuk dukej se ishte e përgatitur për gjithë atë vëmendje ndaj saj, për atë që do të ndodhte atë ditë në inagurim. Ajo vetëm më tha ‘Përshëndetje’ dhe më uroi që isha përzgjedhur të isha në ballon presidenciale. Ndërsa unë i thashë se dukej shumë bukur,” tregoi Jose.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Qpic53ZzcHI