[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Grupi teatral ,Art Mesazh, në bashkëpunim me Klanin Shqiptar lansojnë ,Makalanat,Grupin teatral Art Mesazh vitin qe e lëmë pas e percollën shumë aktivitete të ndryshme artistike.

Ata morën pjesë në dy festivale regjionale dhe në Humoriadën Mbarëkombëtare që u mbajt në Drenas shkruan Botapress.info

Aty janë shpërblyer me dy cmime artistike.

Vendi I parë si individ Artan Kahrimani

Ndërsa vendi i dytë Grupi ,Art Mesazh, me Skeqin Humoristik ,Spitali Mbrapsht,.

Përmbyllje të sukseseshme në këtë vit Grupi  teatral ,Art Mesazh, ka pasur në  bashkpunimin me Klanin Shqiptar, ku  kanë  lansuar videospotin me titull ,,Makalanat,,.

Poashtu ky grup ka bërë të ditur se tani është duke u përgatitur intezivisht për xhirimet e  epizodit të dyte të Quajtur Makalanat.

Art Mesazh ka në përbërje të saj aktor të moshave të n dryshme, dhe synon që të rinjtë të angazhohen më shumë  në

botën e artit./Botapress.info

Fotografi nga Grupi’Art Mesazh

 

 

 

 

 

Videospotin mund ta ndiqni më poshtë: