[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Gruaja gjithmonë ishte e lodhur, burri vendosë kamerë për ta parë çfarë bën ajo gjatë ditës (Video)Të gjithë mendojnë se jeta për meshkujt është më e vrazhdë dhe më e vështirë. Orë të gjata në punë, udhëtime pune e gjëra të tjera, por në të vërtetë nuk është kështu.

Në këtë video paraqitet një film i shkurtër në rrugët e Tokios kur një burrë vendosi që ta shikojë ditën e gruas së tij.