[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Gratë shqiptare, serbe dhe kroate punojnë bashkë në përpunimin e mishit të derrit (VIDEO)Në fshatin Vidajë të komunës së Klinës gjendet fabrika e përpunimit të mishit të derrit, njofton Klan Kosova.

Aty punojnë bashkë gratë shqiptare, serbe dhe kroate.

Ky biznes që menaxhohet nga gratë mbështetjen e ka gjetur tek zyra e Bashkimit Europian.