Goditja e dy këmbësorëve në Prishtinë: “Blick” zbulon një detaj të ri për skenën shqetësuese

    Policia e Kosovës është në kërkim të një të dyshuari që ka lidhje me Zvicrën. Këtë herë një shofer ka goditur dhe ka plagosur dy persona Skena shqetësuese është incizuar nga kamerat: derisa dy viktimat po ecin në rrugë, ata përplasen nga një makinë. Agron Borovci, zëdhënës i policisë në Prishtinë, ka konfirmuar … Vazhdoni me leximin e Goditja e dy këmbësorëve në Prishtinë: “Blick” zbulon një detaj të ri për skenën shqetësuese