Gjermania planifikon lehtësimin e migrimit, mund të përfitojnë edhe kosovarët

Gjermania ka nevojë për qindra mijëra punëtorë të profileve të ndryshme dhe qeveria e kancelarit Olaf Scholz planifikon t’i bëjë disa reforma për ta lehtësuar marrjen e tyre. Debati politik pritet të jetë i madh, por nëse kalon tutje hapet rruga që kosovarët dhe qytetarët tjerë të Ballkanit Perëndimor të migrojnë më lehtë, sipas shkrimit … Vazhdoni me leximin e Gjermania planifikon lehtësimin e migrimit, mund të përfitojnë edhe kosovarët