Gjendje e rënduar në Trepçë: Mbi 700 minatorë vazhdojnë grevën 

    Mbi 700 minatorë po vazhdojnë grevën për të tretën ditë me radhë. Në dy ditët e para, disa prej tyre u është përkeqësuar gjendja dhe kanë kërkuar ndihmë mjekësore. Kryesindikalisti Ibrahim Jonuzi ka thënë se greva do të vazhdojë deri në përmbushjen e kërkesave: Ekzekutimi i pagave me kohë, shkarkimi i menaxhmentit dhe … Vazhdoni me leximin e Gjendje e rënduar në Trepçë: Mbi 700 minatorë vazhdojnë grevën