Gjenden 46 persona të vdekur në një kamion të braktisur në SHBA, dyshohet për emigrantë

Të paktën 46 persona, që besohet se janë emigrantë, janë gjetur të vdekur në një kamion të braktisur në periferi të San Antonios, në Teksas të SHBA-së. Një zyrtar i zjarrfikësve tha se 16 persona, përfshirë katër fëmijë, ishin dërguar gjithashtu në spital Ata që mbijetuan ishin “të nxehtë” kur i preken dhe ishin duke … Vazhdoni me leximin e Gjenden 46 persona të vdekur në një kamion të braktisur në SHBA, dyshohet për emigrantë