Gjahu i Putinit kundër “tradhetarëve”: Ky është shkencetari i tretë i arrestuar në Rusi!

Një shkencëtar kryesor rus i fluturimit hipersonik u arrestua nën dyshimin për tradhti të premten, sipas mediave shtetërore ruse.  Dr Alexander Shiplyuk, drejtor i Institutit të Mekanikës Teorike dhe të Aplikuar të Degës Siberiane të Akademisë së Shkencave Ruse, është shkencëtari i tretë rus këtë verë që arrestohet me dyshimin për tradhti. Drejtori shkencor i … Vazhdoni me leximin e Gjahu i Putinit kundër “tradhetarëve”: Ky është shkencetari i tretë i arrestuar në Rusi!