Gazetari turk lë lidhjen direkte, vrapon dhe largon fëmijët nga zona e rrezikut

Humaniteti përtej profesionit.Kështu mund të përshkruhet një skenë emocionuese që vjen nga Turqia, vend ky që u godit nga një tërmet shkatërrues në orët e para të mëngjesit të sotëm. Një gazetar turk, gjersa po raportonte drejtpërdrejtë nga vendi i ngjarjes, la për pak minuta kamerën dhe shkoi t’u ndihmojë një familjeje që po iknin … Vazhdoni me leximin e Gazetari turk lë lidhjen direkte, vrapon dhe largon fëmijët nga zona e rrezikut