Gazetari serb i “Nova-s”: Ky është viti dhe momenti kur Serbia e humbi Kosovën

Redaktoi i gazetës “Nova”, Ranko Pivljanin, në një intervistë për N1 ka thënë se Serbia e ka humbur Kosovën në vitin 2000 kur ka pranuar që të futet në negociata. Pivljanin thotë se kjo është një humbje tjetër pa e llogaritur edhe humbjen e luftës.   A do të fillojë mësimi me 1 shtator si … Vazhdoni me leximin e Gazetari serb i “Nova-s”: Ky është viti dhe momenti kur Serbia e humbi Kosovën