“Fundi i botës”, uragani Ian merr para gjithçka: Pamje apokalipsi nga Florida (Video)

Uragani Ian në Florida është kthyer tashmë në një stuhi të kategorisë së pestë dhe po lëviz me një shpejtësi prej 250 kilometrash në orë. Pasi të zbresë në tokë, ato që do të pasojnë janë erëra të forta dhe përmbytje kështu që Qendra Amerikane e Uraganeve ka urdhëruar evakuimin e miliona njerëzve. LEXO EDHE … Vazhdoni me leximin e “Fundi i botës”, uragani Ian merr para gjithçka: Pamje apokalipsi nga Florida (Video)