FSK-ja dhe Policia e Kosovës parakalojnë sot në shesh, bëhet thirrje për dalje masive

Me rastin e 17 Shkurtit, Ditës së Pavarësisë, nesër në kuadër të aktiviteteve festive shtetërore, bëhet parakalimi i kuadrateve të FSK-së së bashku me ato të Policisë së Kosovës Parakalimi do të realizohet nesër më 17 shkurt, nga ora 12 deri në orën 13, në Bulevardin “Nëna Terezë” në Prishtinë. LEXO EDHE KETE Të gjitha … Vazhdoni me leximin e FSK-ja dhe Policia e Kosovës parakalojnë sot në shesh, bëhet thirrje për dalje masive