[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Frashër Demaj: Ndarja e Kosovës është teori e Qosiqit…Studiuesi i historise dhe anetari i ri i Akademise se Shkencave dhe Arteve te Kosoves Frasher Demaj ka reaguar ndaj ideve dhe teorive per ndarjen e Kosoves. Ai ua ka kujtuar ithtareve te kesaj ideje se nje gje te tille, pra ndarjen e Kosoves e ka kerkuar edhe Dobrica Qosiq si vazhdimesi te tezave te Garashaninit e Ivo Andriqit.

Ja postimi i Frasher Demajt ne Facebook;

 

Pa e zgjatur shumë!
Debati për ndarjen e Kosovës dhe shkëmbimin e territoreve është tezë antishqiptare…Është teza e Dobrica Qosiqit…Përkrahja e tezave të Garashaninit, Andriqit, Qosiqit dhe flirti me qarqet ekstreme antishqiptare janë veprime që dëmtojnë imazhin dhe perspektiven kombëtare.