[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Fotot e rralla: Shqipëria në vitet e para të demokracisëMegjithatë shumë gjëra kanë ndryshuar në vend dhe këtë e vënë re sidomos ata që kanë kohë pa e vizituar Shqipërinë.

Por nëse doni të dini se si ka qenë Shqipëria në vitet e para të demokracisë, shihni këtë koleksion me foto nga viti 1995.

Shqipëria kishte kaluar katër vite në sistemin e ri, por varfëria e mjerimi ishin të dukshme.

Fotot janë bërë nga Carl de Keyzer në vitin 1995.

ALBANIA. Korce. 1995.

ALBANIA. Korce. 1995.

ALBANIA. Durres. 1995.

ALBANIA. Durres. 1995.

ALBANIA. Korce. Erotic newspaper on the wall. 1995.

ALBANIA. Korce. Erotic newspaper on the wall. 1995.

ALBANIA. Durres. 1995.

ALBANIA. Durres. 1995.

ALBANIA. Tirana. Former statue workshop. Stalin. 1995.

ALBANIA. Tirana. Former statue workshop. Stalin. 1995.