[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Fotoja që po tërbon grekët: Ja çfarë bëjnë rekrutët shqiptarë në ushtrinë helene (Foto)Nuk ka kaluar shumë kohë prej përhapjes në rrjetet sociale të një fotografie që tregonte disa rekrutë shqiptarë në ushtrinë greke teksa formonin shiponjën me duar, një foto që tërboi fqinjët tanë jugorë.

Por diçak e ngjashme është përsëritur sërish. Shtatë rekrutë shqiptarë me uniforma të ushtrisë greke janë fotografuar teksa me duar formojnë shqiponjën, një simbol që tashmë identifikon shqiptarët kudo në botë, shkruan Neësbomb.al.

Për rastin në fjalë autoritetet greke kanë thënë se i kanë identifukuar të rinjtë dhe në përfundim të hetimeve do të merren edhe masa ndëshkuese për ta