Flet i zoti i shtëpisë që strehoi heronjtë e UÇK-së: U kam hek mbulojat fëmijëve e i kam mbulu natën

Shtëpitë që strehonin luftëtarët e Ushtrisë Çlirimtare tëKosovës në vitet ’90 ishin mjaftë të rralla, e që roli i atyre ishte mjaftë i madh, duke u formuar si pika strategjike të ushtarëve drejt arritjes së qëllimit, lirisë së vendit. I zoti i shtëpisë së Shishmon të Gjakovës, Xhemë Jakupi në emisionin “n’Demos” ka treguar ngjarje nga ajo kohë që deri më sot nuk kishin dalur në opinionin publik. LEXO EDHE KETE Ushtria ruse vrau 437 fëmijë ukrainas dhe … Vazhdoni me leximin e Flet i zoti i shtëpisë që strehoi heronjtë e UÇK-së: U kam hek mbulojat fëmijëve e i kam mbulu natën