[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Flasin prostitutat: Çdo femër bëhet ‘kurvë’ në qoftë se bën këto veprime…Shpesh femrat të mërzitura nga jeta e përditshme dhe monotonia në çift, tradhtojnë thjesht dhe vetëm për aventurë. Nuk janë në kërkim të një partneri, por kur ndodhen përballë një situate të tillë, nuk e frenojnë veten dhe madje shfrenojnë edhe fantazinë.

Por më mirë se kushdo tjetër për tradhtinë flasin prostitutat, të cilat tregojnë dhe mënyrën se si ta dalloni se kur gruaja apo e dashura është duke ju tradhtuar…

Ja çfarë thonë prostitutat për gratë tradhtare:

  • Tregon kujdes më të madh se zakonisht ndaj pamjes fizike -Ndryshim i çuditshëm i orareve
  • Kalon më shumë kohë në celular ose kompjuter
  • Shtim i shpenzimeve për blerje të ndryshme
  • Dieta të vazhdueshme dobësuese dhe befas regjistrim në palestër
  • Prania në shtëpi ose në makinë, i objekteve që nuk i përkasin
  • Zbehje e interesit për raportin seksual me partnerin.

Pra meshkuj bëni kujdes, jini më mendje-mprejtë dhe… mos i neglizhoni këto shenja.