[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Fjalët e para të Ramush Haradinajt pas mbërritjes në Kosovë (Foto)Ish- komandanti i UÇK-së, Ramush Haradinaj ka thënë fjalët e para pas mbërritjës në aeroportion “Adem Jashari” në Prishtinë.

 

 
Ai ka thënë, se shqiptarët duhet të ai tregojnë vendin Serbisë për padrejtësisë e shumta që po i bënë me ta.

“Nuk i nënshtrohemi asnjë mekanizmi që burimin e ka në Beograd. Nuk jemi shumë trima, por një armiku si Serbia duhet të ja tregojmë vendin”, ka thënë ai.

“Gjatë kësaj periudhe 4 mijore shqiptari është tregu i zoti, si në Kosovë ashtu edhe jashtë saj”.

“Institucionet e prishtinës nuk e kanë tregua vetën”.

Haradianj ka falenderuar gjithë ata që kisht dalë ta presin dhe të gjithë ata që e kanë përkrahur gjatë gjithë kësaj kohe.

Në fund ta se nesër do të fillojë me punë.

Haradinaj nga aeroporti është nisur në Prishtinë, ku në sheshin “Zahir Pajazit” do ju drejtohet qytetarëve me një fjalë rasit.

 

Haradinaj: T'ia tregojmë vendin Serbisë - si dhe atyre që i nënshtrohen në Kosovë