[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Faotografia lamtumirëse e ZV.ministres Rita HajzerajRita Hazjeraj, prej sot eshte ish-zevendesministre e MPMS -se dhe Zv.ministre e Ministrise se Integrimeve Evropiane.
Ajo ka bere nje fotografi ne shenj kujtimi nga kjo periudhe e kaluar ne kete ministri dhe natyrisht ka dashur qe te kete nje pershendetje dhe nje kujtim te veçante me ministrin Arban Abrashi
Sot,fotografia lamtumirëse me Ministrin z .Arban Abrashi , i cili bëri të ditur se egziston Ministria e Punës dhe mirëqenies sociale,bëri që pensionisti të ndjehet me dinjitet,bëri që fëmijët e braktisur të ndjejnë përkujdesjen institucionale, bëri që shumë familje sociale të rrisin shporten familjare , tregoi që është udheheqës i mirë, mik i mirë e mbi të gjitha një bashkëpuntorë i mire, kanë mbetur edhe shumë punë për tu bërë, Unë isha krenare për mundesinë e bashkëpunimit si zv . Ministre në këtë Ministri !
Falendoroj Kabinetin ,stafin e Ministrisë, Bashkëpunëtoret e mia te çmuara Samiren e Martinen, po ashtu edhe gjithë njerëzit e vullnetit të mirē në këtë Ministri, Ju falenderoj për bashkëpunim , ju jam mirnjohese , ecim përpara drejt Integrimeve Evropiane !