[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Erdogan i reagon ashpër Serbisë: Po mi prekët shqiptarët, më mirë lëshone SerbinëKryeministri turk Erdogan në një intervistë për kanalin shtetëror turk deklaron se Turqia do të mbështesë vëllezërit shqiptarë nëse do jetë e nevojshme edhe me trupa ushtarake.

Ai shtoi më tej se populli shqiptar ka të drejtën e vetëvendosjes për krijimin e një shteti të madh Shqiptar, dhe se UÇK nuk është organizate rebele terroriste por vullneti i shqiptarëve për të mbrojtur trojet e tyre.

Erdogan ka kërcënuar me shpërbërje të Maqedonisë dhe gjithë Ballkanit nëse të drejtat e shqiptarëve nuk merren parasysh. Ai shtoi se trupat kombëtare turke janë në gatishmëri dhe do ndihmojnë shqiptarët.